Over ons

Visie
Duurzaamheid is niet alleen duurzaam gebruik van materialen en energie maar ook van langdurige gebruik van materiaal en relatie. De lange gebruikstermijnen vormt een samenwerking tussen producente en eindgebruiker in het behalen van prestaties.

Onze werkwijze
In de werkwijze van Stip-Connected staat Customer Excellence centraal. Dit bereiken we middels de 9+ filosofie. Het doel achter een 9 + filosofie is om door de klant een tevredenheidscijfer te ontvangen van 9 of hoger. Dit willen we bereiken door zowel op een formele als een informele methode de klant bij het proces te betrekken. Voor Stip-Connected betekent dat wij op informele en pragmatische wijze met onze klanten om tafel zitten en op zoek gaan naar passende oplossingen.
Deze werkwijze geeft onze klanten zekerheid dat producten en diensten zorgvuldig gekozen worden, dat ze volgen verwachting worden gerealiseerd. Stip-Connected hecht daarom echtra waarde aan A-merken.
Een financiële oplossing is iets anders dan een productoplossing. Wij kijken niet alleen welk product een besparing realiseert, maar ook hoe het product het beste gefinancierd kan worden. Bijvoorbeeld: koop, huur- of leasevormen. Tevens kijken wij ook welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Referenties
Philips-DKC Totaaltechniek-KARA-Technische Unie-VolkerWessels- Trilux
DCA-KURZ-De Bongerd-Bevelander- De Brink- Het wapen- Dirkzwager